Stand Up Paddle

SUP 

Hyr SUP 2h 

Hyr SUP och paddla fritt

Läs mer 

350 SEK / Person

SUP heldag  

Läs mer

690  SEK / Person

SUP - Safari 3h

Guidad tur i vacker natur med instruktören, fotografier och fika i naturen.  

Läs mer 

650 SEK / Person

MEGA SUP 2h

Den perfekta gruppaktiviteten med fokus på samarbete och team building. Med upp till 8 personer per SUP garanterar vi er en skrattframkallande upplevelse som för er mer samman 

Läs mer 

1500 SEK


Företagsevent / Möhippa / Svensexa 

En adrenalinfylld tävling som lämpar sig för stora sällskap som vill göra en annorlunda och spännande gruppaktivitet på vattnet 

Läs mer 

Offert förfrågan

 

Idag har SUP seglat upp som den snabbast växande vattensporten i världen. Anledningen är att SUP är något för alla. Synfältet över och i vattnet är bredare, vilket gör att du kan njuta av naturen samtidigt som du får en allsidig träning då flera muskelgrupper samarbetar när du paddlar.

SUP är lätt att lära sig och är en mycket rolig och social aktivitet, det gör det till den perfekta aktiviteten för dig och dina vänner. Utforska och upptäck naturen, träna, tävla, yoga, skoja, bada - du sätter gränserna!

På din SUP tar du dig lätt fram i vackra miljöer som annars kan vara svåråtkomliga att nå. Utforska nya platser och kom närmare naturen, upptäck magiska vikar och små ensamma stränder. Är du vaksam kanske du ser några av de vilda djuren, havsörn, bäver, mink och älg finns i området runt om Katrinelund.

En naturupplevelse utöver det vanliga! 

Hos oss kan du hyra eller paddla SUP med instruktör och guide som visar paddelteknik och vackra naturområden, strax utanför Örebro.

Vi ligger i anslutning till Katrinelunds Gästgiveri och Sjökrog vid Södra Hjälmarens strand ca 2.5 mil från Örebro. Här har vi ett av länets bästa badplatser med stora grönytor och utmärkt vatten med en långgrund och skön sandbotten. Den perfekta platsen för den som vill lära sig paddla Stand Up Paddleboard. Med några paddeltag finner du orörd natur och ett rikligt djurliv.