Den kortare turen

Introduktion och motion 

Du kanske aldrig har suttit i en kajak eller så har du flera års erfarenhet? 

Introduktion och motion är en tur framtagen för alla, oavsett tidigare erfarenhet av kajakpaddling men perfekt för dig som vill prova på innan du kanske väljer att ge dig ut på ditt alldeles egna äventyr.

Vi börjar med teori på land för att sedan ta oss ut på en kortare tur där vi utforskar vackra naturområden. Rutten anpassas efter gruppens tidigare erfarenheter samt med hänsyn till väder och vind.  

Efter kursen har ni fått med er följande : 

  • Baskunskap om kajaken 
  • Hantering av kajak på land samt i- och urstigning
  • Grundläggande paddelteknik 
  • Sjösäkerhet 

För vem?

Turen är anpassad för alla oavsett vilka tidigare erfarenheter ni har av paddling.  Som deltagare ska du kunna simma minst 200 meter och lämplig ålder är över 14 år.

Medtag
Något som skyddar huvudet mot solen, kläder efter väder, egen vattenflaska, solglasögon, ett extra ombyte och badkläder.

Kommande paddlingar

Du kan boka onsdag - Lördag  fr.o.m. 1/5 /21 - 31/9/21

Incheckning 8:30 med start 9:00  

Utcheckning 11:30  

Minst/Max antal deltagare per tur
Minst 2 personer - max 8 personer

Gruppbokning
För 4 personer eller fler kan vi öppna upp en tur bara för er, på en tid som vi kommer överens om.

Bra att veta
Vindarna och därmed vågorna kan komma snabbt och vi kan behöva ställa in paddlingen eller planerad rutt med kort varsel. Om vi måste ställa in får ni alla pengar tillbaka men lite vind och lite regn gör inget!

Vi erbjuder er pengarna tillbaka vid avbokning. Avbokningen behöver ske senast 48h innan planerad utflykt. 100 SEK erhålls i administrationsavgift.

Se våra villkor